تبلیغات
 
 
نــیـــم ســـت تیـتــانیــوم حــریم سـلـطـان - هنگام استفاده از روغن‌ها به رنگ و بوی آن توجه کنید

هنگام استفاده از روغن‌ها به رنگ و بوی آن توجه کنید

نویسنده : لیندا کیانی چهارشنبه 26 مرداد 1390 04:53 ق.ظ  •  دیدگاه ها : ()  

چربی‌ها و روغن‌ها از مهم‌ترین اجزای غذای انسان به شمار می‌روند. چربی‌ها در تمام سلول‌ها و بافت‌های بدن وجود دارند. روغن‌ها و چربی‌ها به عنوان ماده مغزی تامین کننده انرژی بوده و یک گرم چربی یا روغن حاوی ۹ کیلوکالری انرژی تولید می‌کند. روغن‌های گیاهی منبع خوبی از ویتامین E و پیش ساز ویتامین A [...]

منبع:
http://tafrihi.nosh.ir

آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر